Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ AMARRETO

ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ  AMARRETO.

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουβερτούρα 
1 σοκολάτα γάλακτος
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
1φλ.του καφέ amarreto
100γρ.τρουφα
Εκτέλεση
1.Σε κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με τις σοκολάτες και ανακατέυουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες.
2.Σπάμε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας,ανακατευουμε καλά και στο τέλος ρίχνουμε το amarreto.
3.Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες και έπειτα αρχίζουμε να πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα καλύπτουμε με τρούφα και έτοιμα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.
50 ΝΟΣΤΙΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου