Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ...........
ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ

Υλικά
1 πακέτο σαβαγιάρ
2 φυτικές σαντιγες ερμόλ
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
1φλ.τσαγιού γάλα εβαπορέ
2κ.γλ.νές καφέ
κακάο
Εκτέλεση
1.Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα 2 ερμόλ και τα 2 κουτιά ζαχαρούχα πολύ καλά,σε χλιαρό γάλα διαλύουμε 1 κ.γλ.νές καφέ και μόλις κρυώσει το ρίχνουμε στην σαντιγύ και χτυπάμε για άλλα 2 λεπτά.
2.Σε χλιαρό γάλα διαλύουμε 1κ.γλ.νές καφέ και βουτάμε τα σαβαγιάρ και τα στρώνουμε σε ταψί.
3.Στρώνουμε την μισή δόση  κρέμα πάνω απο τα σαβαγιάρ.Βάζουμε άλλη μια στρώση σαβαγιάρ και την υπόλοιπη κρέμα.
4.Κοσκινίζουμε με αρκετό κακάο και το βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 
 

ΕΚΜΕΚ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ

ΕΚΜΕΚ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Υλικά
1 πακέτο φρυγανιές
1,5 λίτρο γάλα
2 φακελάκια κρέμα αραβοσίτου
1 κουτί σαντιγύ μόρφατ
κανέλα
κερασάκια
φυστίκι αιγίνης
Για το σιρόπι 
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι μέλι
1 ξύλο κανέλας
   Εκτέλεση
1.Σε ένα πυρέξ στρώνουμε τις φρυγανιές,τις πασπαλίζουμε με κανέλα.ετοιμάζουμε το σιρόπι,βράζουμε το νερό με το μέλι και το ξύλο κανέλας για 5 λεπτά.Επειτα σιροπιάζουμε τις φρυγανιές.
2.Σε ένα μπόλ ετοιμάζουμε την μόρφατ σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί και την βάζουμε στο ψυγείο.
3.Ετοιμάζουμε την κρέμα αραβοσίτου ακολουθώντας τισ οδηγίες στο φακελάκι.Μόλις κρυώσει η αραβοσίτου την στρώνουμε πάνω απο τις φρυγανιές και τέλος στρώνουμε και την σαντιγύ.
4.Διακόσμουμε με τριμμένο φιστίκη και το κερασάκι.

ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!!!!!

ΤΕΛΕΙΟ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (8 λαχαταριστά σουφλέ)

Υλικά
250γρ. κουβερτούρα
250γρ.ζάχαρη
150γραλεύρι 
100γρ.αλεύρι φαρίνα
5 αυγά
Εκτέλεση
1.Σε μίξερ χτυπάμε τα αυγά,με την ζάχαρη και το αλεύρι.
2.Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βιτάμ σε μπέν μαρί και τη ρίχνουμε στο μείγμα μας,ανακατεύουμε καλά. 
3.Βουτυρώνουμε τα φορμάκια και μοιράζουμε το μείγμα.
4.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ AMARRETO

ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ  AMARRETO.

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουβερτούρα 
1 σοκολάτα γάλακτος
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
1φλ.του καφέ amarreto
100γρ.τρουφα
Εκτέλεση
1.Σε κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με τις σοκολάτες και ανακατέυουμε συνεχώς μέχρι να λιώσουν οι σοκολάτες.
2.Σπάμε σε μικρά κομματάκια τα μπισκότα και τα προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας,ανακατευουμε καλά και στο τέλος ρίχνουμε το amarreto.
3.Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες και έπειτα αρχίζουμε να πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα καλύπτουμε με τρούφα και έτοιμα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ.
50 ΝΟΣΤΙΜΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. 

ΚΕΙΚ ΤΩΝ 2 ΛΕΠΤΩΝ

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΚ ΤΩΝ 2 ΛΕΠΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ

Υλικά
2φλ.τσαγιού φαρινάπ
1φλ.τσαγιού ζάχαρη
1φλ.τσαγιού γάλα
1 βανίλια
2 αυγά
5 κουτ.σούπας βιτάμ
2 κουτ.σούπας σοκολατένιες σταφίδες 
  Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ για 2 λεπτά στο max.
Ρίχνουμε το μείγμα σε μικρές φόρμες και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Τρυπάμε με μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο κέικ και αν βγεί καθαρή είναι έτοιμο.
 ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΡΑΣΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΕΥΚΟΛΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΠΑΝΑΝΑΣ

ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΙΛΦΕΙΓ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Υλικά
2 πακέτα cream crackers
1,5 λίτρο γάλα
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής
2 μπανάνες
ζάχαρη άχνη
 Εκτέλεση
1.σε ένα μίξερ βάζουμε το γάλα και την κρέμα ζαχαροπλαστικής να χτυπηθούν καλά ώστε πήξει.Στο μπλέντερ βάζουμε τις μπανάνες να τις πολτοποιήσουμε,τον πολτό τον βάζουμε στην κρέμα μας και χτυπάμε καλά.
2.Στρώνουμε τα cream crackers,τα βουτάμε πρώτα όμως σε λίγο γάλα.Μόλις στρώσουμε τα μπισκοτίνια απλώνουμε την μισή δόση της κρέμας,απο πάνω στρώνουμε άλλη μια σειρά απο crackers βουτηγμένα στο γάλα και τέλος προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα.
3.Βάζουμε το γλυκό μας για 1 ώρα στο ψυγείο και έπειτα θρυμματίζουμε 2 crackers απο πάνω και πσπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
  ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΥΚΟΛΗ 
                    ΝΟΣΤΙΜΗ
                   ΑΝΕΞΟΔΗ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙΑ

Υλικά
240γρ.σπορέλαιο
240γρ.ελαιόλαδο
50γρ.κονιάκ
150γρ.χυμό πορτοκαλιού
200γρ.ζάχαρη
1κ.γλ.σόδα μαγειρική  
1κ.γλ.γαρύφαλλο
2κ.γλ.κανέλα
2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
Για το σιρόπι
400γρ.ζάχαρη
400γρ.νερό
400γρ.μέλι
Για την διακόσμηση
αμύγδαλο
σμαρτάκια
  Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ βάζουμε το σπορέλαιο,το ελαιόλαδο και την ζάχαρη ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει,προσθέτουμε το γαρύφαλλο,την κανέλα,το κονιάκ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. 
Σε ένα ποτήρι διαλύω την σοδα στο χυμό(προσοχή θα αφρίσει)το ρίχνουμε στο μείγμα μας.
Προσθέτουμε το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα.
Αρχιζουμε να πλάθουμε σιγά σιγά και όταν πια δεν κολάει στα χέρια δίνουμε το σχήμα.
τα πλάθουμε μίκρα γιατί φουσκώνουν.
Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι μας.
Με μια κουτάλα βάζουμε τα  μελομακάρονα στο σιρόπι και τα βγάζουμε αμέσως σχεδόν.
Τα διακοσμούμε και ορίστε το αποτέλεσμα.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΗ ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ

ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΝΕΛΑΣ

Υλικά
500γρ. αλεύρι φαρίνα
300γρ.γιαούρτι στραγγιστό
250γρ.βιτάμ
4 αυγά
2 φλ.τσαγιού ζάχαρη
2 σταγόνες κοπανισμένες μαστίχα 
ξύσμα απο 5 λεμόνια
Για το σιρόπι
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι μελι
ξύλο κανέλας
  Εκτέλεση
 Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη καλά,ρίχνουμε το βιτάμ λιωμένο χτυπάμε συνεχώς,προσθέτουμε το αλεύρι,το ξύσμα,την μαστίχα και στο τέλος το γιαούρτι.Χτυπάμε καλά το μείγμα και το βάζουμε σε βουτυρομένο πυρέξ και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180 βαθμούς.
Σε κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το μέλι και την κανέλα να κοχλάσουν έτοιμο και το σιρόπι.
Μόλις ψηθεί η λεμονόπιτα την σιροπιάζουμε και σερβίρουμε

ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ...........

ΤΑΡΤΑ ΜΠΑΝΟΦΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ

ΜΠΑΝΟΦΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ

Υλικά
300γρ.κουλουρακια κανέλας
150γρ.βιτάμ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί μόρφατ σαντιγύ
2 μπανάνες

Εκτέλεση
1.βάζουμε το ζαχαρούχο σε κατσαρόλα γεμάτη νερό να βράσει για 4 ώρες σε δυνατή φωτιά.(μπορούμε να βάλουμε 3-4κουτιά ωστε να τα χρησιμοποιήσουμε και άλλη φορα)καραμελωνει το γάλα και διατηρήτε στο ψυγείο πολύ καιρό.
2.Λιώνουμε το βιτάμ και μαζί με τα κουλούρια κανέλας το βάζουμε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε ώστε να απορροφηθεί καλά το βιτάμ απο τα κουλούρια.Στρώνουμε το μείγμα σε ταψί τάρτας.
3.Λιώνουμε την μια μπανάνα και την χτυπάμε καλά με την σαντγύ.
4.Πάνω απο το μείγμα στρώνουμε το καραμελωμένο γάλα, έπειτα βάζουμε την σαντιγύ και στο τέλος κόβουμε σε φέτες την μπανάνα και διακοσμούμε.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΑΡΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.
ΛΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ...............................
 

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΜΠΑΝΑΝΑΣ

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1κουτί μόρφατ σαντιγύ
1 ποτήρι χυμό μπανάνας
1 ποτήρι σοκολατένιες σταφίδες
  Εκτέλεση
Σε μπόλ χτυπάμε την μόρφατ μαζί με το ζαχαρούχο,προσθέτουμε τον χυμό μπανάνας και τέλος τις σταφίδες.
ΕΤΟΙΜΟ
Το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.

Μια  συνταγή παγωτού που σε καθηλώνει.

ΚΡΕΠΕΣ

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Υλικά(για 12 κρέπες)
2 αυγά
2φλ.τσαγιού γάλα
2φλ.τσαγιού αλεύρι για όλεσ τις χρήσεις
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1κουτ.γλυκού ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι 
1 βανίλια
Για την γεμιση
σοκολατα
σιρόπι σοκολάτας
μπανάνα
(οτι σας αρέσει βασικα για την γέμιση) 

 Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τα αυγά,ρίχνουμε το γάλα, το αλάτι,το αλεύρι,την ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο ανακατεύουμε καλά.Το αφήνουμε για 20 λεπτά να ξεκουραστεί.
Σε αντικολλήτικο τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα ζύμης ίσα ίσα να καλύπτει το τηγάνι,μολις ψηθεί απο κάτω γυρίζουμε απο τη άλλη για 2-3 λεπτά και την βγάζουμε απο το τηγάνι.
Γεμίζουμε την κρέπα με σοκολάτα μερέντας και μπανάνα και την κλείνουμε και ρίχνουμε σιρόπι σοκολάτας.


ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΡΕΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΚΡΟΥΑΣΑΝ

ΣΠΙΤΙΚΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ

Υλικά
300γρ.αλεύρι για τσουρέκια
120γρ.βιτάμ
150γρ.γάλα χλιαρό
1 κουτ..σούπας ζάχαρη
κουτ.γλυκού αλάτι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1 αυγό
 Για την γέμιση
μερέντα
κομμάτια σοκολάτας
    Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ενα μπόλ,ρίχνουμε την ζάχαρη,την μαγιά και το βιτάμ λιωμένο.
Ψυχουλιάζουμε το μείγμα για να γίνει σαν βρεγμένη άμμο.διαλύουμε το αλάτι στο γάλα και το ρίχνουμε σιγά σιγά.
Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.Αφήνουμε για 1 ώρα να διπλασιαστεί σε όγκο.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο με τον πλάστη και κόβουμε κατα μήκος σε λωρίδες.Χτυπάμε το αυγό με λίγο γάλα κι αλοίφουμε και τις 2 πλευρές του φύλλου,έπειτα αλοίφουμε με μερέντα την μια πλευρά και βάζουμε 1 μικρό κομμάτι σοκολάτας,διπλώνουμε το φύλλο.
Τοποθετούμε τα κρουασάν σε βουτυρομένο ταψί τα σκεπάζουμε για 30 λεπτά να φουσκώσουν και τα ψήνουμε για 15 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς.
Ζεστά όπως ειναι αλοίφουμε και το πάνω μέρος του κρουασάν με μερέντα.

        καλή επιτυχία
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ

ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΛΑΣΟ

Υλικά
250γρ.κουβερτούρα
250γρ.σοκολάτα γάλακτος
200γρ.βιτάμ
4 αυγά
120γρ.φαρίνα
Για το γλάσο
125γρ.κουβερτούρα
125γρ.κρέμα γάλακτος
   Εκτέλεση
 1.Σε κατσαρολάκι λιώνουμε το βιτάμ,τις σοκολάτες ανακατεύοντας συνεχώς.
2.Σε άλλο μπώλ χτυπάμε τα αυγά με το αλεύρι.Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
3.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
4.Ετοιμάζουμε το γλάσο ως εξής.Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος,ρίχνουμε την κουβερτούρα και ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
5.Μόλις ψηθεί η σοκολατόπιτα περιχύουμε το γλάσο.
 ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. 

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

     Πορτοκαλόπιτα με ολόκληρα πορτοκάλια
  
Υλικά
3 πορτοκάλια
3 αυγά
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1φλ.τσαγιού γάλα
1φλ.τσαγιού αμύγδαλο τριμμένο
μισό φλ.τσαγιού σιμιγδάλι
1 κουτ.γλυκού μπέικιν
Για το σιρόπι
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ζάχαρη 
λίγο μέλι 
     Εκτέλεση
Βράζουμε τα πορτοκάλια ολόκληρα για 20 λεπτά και τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Σε ενα μπώλ χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη,ρίχνουμε το γάλα, το σιμιγδάλι και το μπέικιν χτυπάμε κάλα και στο τέλος προσθέτουμε το αμύγδαλο και τον πολτό πορτοκαλιού.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
   Για το σιρόπι
Βράζουμε σε κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη  και το μέλι.
Μόλις κρυώσει η πορτοκαλόπιτα περιχύουμε το σιρόπι.
    ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...........................

ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΜΟΝΟ ΠΑΘΟΣ

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΡΕΝΤΑ

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΡΕΝΤΑ

          ΠΑΓΩΤΟ  ΜΕΡΕΝΤΑ
Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γαλα
1κουτί μόρφατ σαντιγύ
1 φλ.τσαγιού γάλα
1 κουτί μερέντα (μικρό)
    εκτέλεση
  Σε ένα μίξερ χτυπάμε την σαντιγύ για 3 λεπτά,προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε καλά.Σε ένα άλλο μπώλ ανακατέυουμε καλά την μερέντα με το γάλα εώς να γίνει ρευστή,προσθέτουμε την κρέμα ανακατέυοντας συνεχώς.Το βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.
Το παγωτό μας είναι έτοιμο.Συνταγή έυκολη και πεντανόστιμη.......................................
Ο ουρανίσκος σας θα χτυπήσει κόκκινο......................................
 

ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ

ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ

ΥΛΙΚΑ
2 ΠΑΚΕΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
1 ΒΙΤΑΜ
1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΓΑΛΑ
2 ΚΟΥΤΙΑ ΕΡΜΟΛ ΣΑΝΤΙΓΥ
ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΚΟΥΤΙ ΖΕΛΕ ΦΡΑΟΥΛΑ
      ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
2.ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ,ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΩΣΠΟΥ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΤΟ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 150 ΒΑΘΜΟΥΣ.
3.ΣΕ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΡΜΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΓΙΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.
4.ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΕΛΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.
5.ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΛΕ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.
 6.ΕΤΟΙΜΟ ΠΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.

      ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ.
      ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΦΘΗΝΗ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..............

ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ Νομιζεις οτι ζεις σε παραμυθι......

                                              ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ
250ΓΡ.ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
250ΓΡ.ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
250ΓΡ.ΒΙΤΑΜ
200ΓΡ.ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
200ΓΡ.ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ
120ΓΡ.ΦΑΡΙΝΑ
4 ΑΥΓΑ
          ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ,ΑΚΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΡΕΥΣΤΟ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.
        ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.................................

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Αγαπημένοι φίλοι, αποφάσισα να δημιουργήσω και εγώ αυτό το blog ώστε να ταξιδέψουμε μαζί σε ένα παραμυθένιο κόσμο γεύσης.... 
                                                                                                                                              



Μαρίνα....